Pers

Geachte Journalisten,

Wij vinden het niet erg als u stukken van ons gebruikt voor aankondigingen.
Hiervoor stellen wij enkele afbeeldingen beschikbaar, deze vindt u onder aan deze pagina.

Tevens staat hier een redactioneel tekststuk wat u kunt gebruiken.

REDACTIONEEL:

Energiebesparing, nuttig maar ook een hele uitdaging!
Energiebesparing is goed voor zowel de planeet als de eigen portemonnee. En het werkt ook nog eens comfort verhogend. Daar hoeft niemand meer van overtuigd te worden.
Maar als al het laaghangend fruit is geplukt – de verwarming staat al een graadje lager, radiatorfolie en ledverlichting is aangebracht, het gezin doucht iets korter – en er grootschaligere projecten in beeld komen, haken velen toch af.

Een verbouwing t.b.v energiebesparen roept vragen op. Welke investeringsmaatregelen zijn zowel nuttig alsook op redelijke termijn terug te verdienen? Komt mijn woning helemaal op zijn kop te staan? Hoe zit het met vergunningen, leningen, subsidies? Zijn besparingen na investeringen alleen haalbaar voor huiseigenaren of ook voor huurders? Hoe staat de woningbouwvereniging tegenover ingrepen aan de woning?  En waarvoor moet ik naar de gemeente?

Informatieavonden Energiebesparing Thuis.
Om al deze vragen van een antwoord te kunnen voorzien, organiseren Reimerswaal Energieneutraal (REN) en Kapelle Energie Groen (KEG) een aantal informatieavonden in de lokale dorpen.
Op deze avonden wordt allereerst in een korte lezing uiteengezet waarop besparingen mogelijk zijn. Maar, zeker zo belangrijk, ook de te vermijden valkuilen worden besproken.
Aansluitend kunnen de bezoekers nadere informatie inwinnen bij de lokale bedrijven en instellingen die aanwezig zijn op de energiemarkt.

Collectieve besparingen
De doelstelling van REN en KEG reikt echter veel verder dan puur het geven van algemeen advies.
Door alle initiatieven op energiebesparingsgebied te bundelen en de uitvoering binnen een vooraf bepaalde termijn te laten plaatsvinden, ontstaat voor de deelnemende bedrijven een forse kostenreductie. De bedrijven hebben afgesproken deze collectieve besparing met hun klanten te delen. Met andere woorden, zij kunnen u op deze avonden scherpe aanbiedingen doen die normaal gesproken niet haalbaar zijn. Daarbij is het dat iedere deelnemer kans maakt op een ballonvaart over Zeeland!

Toch nog vragen?
Het is goed voorstelbaar dat u ook na het aanhoren van de lezing en het inwinnen van aanvullende informatie, nog vragen heeft. Het gaat tenslotte om behoorlijke ingrepen en daarmee samenhangende investeringen en een groot aantal subsidies.
U wordt daarom de mogelijkheid geboden om op de energiemarkt uw gegevens achterlaten. Na een inspectie van uw woning, kunt u, tegen geringe kosten, een op maat geschreven advies ontvangen. Naast technische aspecten wordt daarbij ook rekening gehouden met regelgeving en financiële aspecten zoals subsidies.

Meer informatie over deze avonden?
Bezoek onze website: www.bespareninzeeland.nl
Hier kunt u de datum en locatie vinden voor een avond bij u in de buurt.

advertentie-ren-keg

advertentie-bespareninzeeland

roll-up-banner